(Not) a Problem – Only one Solution

Solution: zelden vertelt de naam van een bedrijf zo accuraat wat ze haar klanten te bieden heeft. Of het nu gaat om kantoorinrichting of signalisatie, beurstanden of tentoonstellingen: de oplossing is altijd praktisch, handig én creatief. Omdat Solution de tijd neemt om te luisteren naar wat de klant echt wil. Daarom bieden ze veel meer dan wat er standaard online te rapen valt.  

Solution is actief in marketing ondersteunende acties voor bedrijven en verenigingen, maar verzorgt ook het ontwerp en de inrichting van tentoonstellingsruimten en etalages. Bij elke nieuwe uitdaging zorgt Solution voor een eenvoudige oplossing met grote impact

Solution biedt proactieve oplossingen door met de klant MEE te denken, maar ook vooral VOORAF te denken

Bij Solution houden we van veeleisende klanten, en gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Samen zoeken we tot we die ene, unieke oplossing gevonden hebben. Dat vraagt tijd, maar alleen zo maken we echt het verschil. Hoe beter je de klant kent, hoe beter het resultaat. Via een uitgebreid gesprek met de klant moeten we het DNA voelen. De belangrijkste vraag die we altijd hebben voor onze klanten is: geef ons zoveel mogelijk informatie en betrek ons zo vroeg mogelijk bij de ontwikkeling van nieuwe projecten.
Aan de hand van deze briefing maken onze ontwerpers een conceptvoorstelling. Aansluitend werken we met de nodige feedback een budgettering uit. We verliezen nooit het volledige kostenplaatje uit het oog en dankzij onze materiaalkennis weten we precies wat we moeten aanbieden, of het nu gaat over signalisatie, modulaire of maatwerkstanden, displays, of printopdrachten.” 

Flexibiliteit, kwaliteit en creativiteit

Solution biedt ‘flexibiliteit en kwaliteit’, omdat ze vakmensen in huis hebben: geschoolde ontwerpers, schrijnwerkers, lakkers… stuk voor stuk begaan met hun vak. Die snelle operationele flexibiliteit is precies de groeikracht van Solution. Het bedrijf reageert permanent op de marktimpulsen uit zijn brede omgeving en past zich aan. “Wij brengen creatieve oplossingen aan voor de problemen waar onze klanten mee geconfronteerd worden. Als een klant ons zegt dat we onze naam niet gestolen hebben dan geeft dat wel extra voldoening.

Solution – Kernenergiestraat 53 – 2610 Wilrijk
www.solution.be – tel +32 3 460 30 01

Contacteer Solution op +32 3 460 30 01 of via info@solution.be