Exhibit

Solution creëert, ontwerpt en bouwt impactvolle beursstanden op maat; van DIY tot totaaloplossing.
Solution creëert en installeert ook museumtentoonstellingen; van losse decorstukken tot interactieve oplossingen en volledige tentoonstellingsbouw.

BEURSSTAND

Solution heeft een team van gekwalificeerde professionelen, zoals schrijnwerkers, schilders, lassers enz. Gecombineerd met onze ontwerp- en printmogelijkheden, betekent dit dat we uw unieke, volledig op maat gemaakte beursstand van a tot z kunnen realiseren. Wij werken zowel met hout als modulaire systemen. Onze verschillende systemen zijn compatibel en combineerbaar, met een unieke en persoonlijke stand als resultaat, die toch supercompact en transporteerbaar blijft. U kan vertrouwen op onze wereldwijde service voor het opbouwen van uw beursstand. U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken over het stockeren van uw stand tussen verschillende evenementen. Ook hiervoor kunnen wij zorgen in ons 5000m² groot magazijn.
We bieden ook vele van onze systemen in huur aan, naast verschillende budgetvriendelijke en superlichte popups en bannersystemen om mee uit te pakken op kleinere events!

MUSEUM

Solution staat bekend om zijn creatieve maatwerk. We hebben reeds in diverse musea – zowel in België als in het buitenland – vele opdrachten mogen uitvoeren die ervoor zorgen dat de bezoekers een geweldige ervaring hebben.
Ons werk bestaat eruit de visie van de scenograaf en de verwachtingen van het museum samen te brengen, en er een mooi geheel van te maken.
We richten ons vooral op het creatieve aspect van het project en gebruiken hierbij onze expertise om mooie en innovatieve oplossingen te bedenken, die niet enkel op tijd maar ook binnen het budget geleverd worden.

Contacteer Solution op +32 3 460 30 01 of via info@solution.be