“Laat dat maar aan ons over”

Wie gaat deelnemen aan een beurs of een tentoonstelling heeft doorgaans zo ergens wel een aantal ideeën over de manier waarop de firma en de producten moeten overkomen. Alleen zijn dat meestal maar vage ontwerpen die niet helemaal concreet zijn. Solution zet die concepten evenwel om in een totaalproject; van de CAD-tekening in 3D, het eigenlijke ontwerp tot de lay-out, de productie en zelfs de hele audiovisuele omkadering. 

Solution Exhibit & Idea Builders

Omdat de timing bij de opbouw van een stand steevast heel erg belangrijk is heeft Solution ook doelgericht geïnvesteerd in geavanceerde printing devices. Enkele uren voor de opening van de beurs wordt al eens paniekerig om een andere foto, een andere kleur of een andere omkadering gevraagd. Solution kan die dan zelf printen. Op nagenoeg alle beschikbare materialen. En de gevraagde wijzigingen ook razendsnel aanbrengen.

Het gaat erom dat de designers soms echt wel mooie dingen uittekenen. De praktische uitvoering ervan is evenwel veelal een heel andere zaak. “Laat dat maar aan ons over,” zegt Frank Van Goethem. “Er is bijna niets dat wij niet aankunnen. Precies omdat wij bij wijze van boutade niet nadenken maar wel voordenken. Vooraleer een display of een heuse stand uitgetekend worden hebben wij de concrete uitwerking ervan al verrekend. Eenmaal de onderdelen bij elkaar gezet zijn is het immers te laat om nog in te grijpen.”

In Wilrijk laten ze zich slechts door twee beperkingen afremmen: de kostprijs van bepaalde té enthousiaste projecten of de fysische onmogelijkheid ervan. Dat er niettemin toch een oplossing gevonden kan worden ligt niet enkel in de eigenlijke firmanaam, Solution vervat. In de optimale materiaalkennis van de eigen mensen en de creativiteit van de ontwerpers wordt meestal dan nog een finale uitweg gevonden.

Frank Van Goethem heeft Solution opgebouwd uit een hobby. De ingenieur elektronica zette als student een verhuurbedrijf op voor alles wat met licht en geluid te maken had. De kleine firma uit Hove is in al die jaren uitgegroeid tot een heus vertakte boom die allerlei nevenactiviteiten ontwikkelde.  In die mate dat er diende verhuisd te worden naar Wilrijk, waar in de Kernenergiestraat over een uitgebreid magazijn van liefst 5.000 vierkante meter kon beschikt worden. Vanzelfsprekend dat Solution zijn klanten op die manier ook bepaalde opslagfaciliteiten kan aanbieden. Stands en materialen kunnen er tijdelijk gestockeerd worden. De verhuis naar Wilrijk vergemakkelijkte bovendien de transportmogelijkheden voor het bedrijf. De ligging nabij de A12 en de snelle uitvalswegen vanuit Antwerpen zorgen ervoor dat Solution zijn klanten makkelijk kan bereiken.

Solution – Kernenergiestraat 53 – 2610 Wilrijk
www.solution.be – tel +32 3 460 30 01

Contacteer Solution op +32 3 460 30 01 of via info@solution.be