Exhibit & Idea Builders

Solution is wereldwijd actief als standenbouwer en museuminrichter, en als ontwerper en leverancier van displays en signalisatie.

Solution is de vaste sparringpartner van kleine en grote bedrijven, marketing agencies, evenementenbureaus, productiehuizen, festival- en beursorganisators en iedereen die commerciële projecten wil promoten, stimuleren en activeren. Solution’s portfolio is mooi gevuld met knappe referenties van nationale en internationale klanten; Philip Morris, Delvaux, Katoen Natie, MoMu, Red Star Line Museum,…

Solution is gedreven door de uitdaging om een idee creatief uit te werken, dit initieel met de focus op zowel standenbouw als op museumtentoonstellingen. Naargelang de klant verkiest, voert Solution het geheel (van concept en ontwerp over uitvoering en logistiek tot afbouw en opslag) of deelaspecten ervan uit. Soms wordt er vertrokken van een eigen idee of concept, terwijl andere klanten met een quasi afgewerkt ontwerp komen.

“Uiteraard laten wij de klant de keuze, maar we leveren het meeste meerwaarde wanneer we alles zelf in handen mogen nemen,” vertelt managing partner Frank Van Goethem. “Zo zijn er klanten die ons gewoon melden welke stand ze op een bepaalde beurs of congres wensen. Wij doen dan alle papierwerk, regelen de afspraken, het transport en de montage. Hun commercieel team komt dan toe op een volledig geïnstalleerde stand waar de koffie klaarstaat, en alle folders gereedliggen . Doordat we geen vragen uit de weg gaan, breiden we onze actieradius steeds verder uit naar niches die aanleunen bij de huidige activiteit; inrichting en signalisatie van kantoren, actuele hygiëne displays,..”

Naast een volledig productieteam, heeft Solution ook ontwerpers, productdesigners, CAD tekenaars en schrijnwerkers in huis. De materiële troeven die Solution kan uitspelen zijn divers; een CNC machine, een spuitcabine, een volledige grootformaat printafdeling met AGFA LED UV printer,..
Het kantoor annex uitgebreid magazijn is gevestigd in de Kernenergiestraat 53 in Wilrijk. Niet alleen is deze uitvalbasis ideaal qua logistiek, de maar liefst 5.000 m² opslagfaciliteiten zijn ook perfect om standen en materialen op een professionele manier te stockeren.

“Eigenlijk is er niet veel wat we niet kunnen”, concludeert Frank Van Goethem. “Er zijn echter twee beperkingen waar we geregeld op botsen. Bepaalde leuke ideeën blijken ofwel niet betaalbaar, of gaan in tegen de wetten van de fysica. In beide gevallen kan creativiteit in combinatie met een zeer goede materiaalkennis toch nog een oplossing bieden. En beide kwaliteiten en vaardigheden hebben we bij Solution ruimschoots in huis.”

Solution – Kernenergiestraat 53 – 2610 Wilrijk
www.solution.betel +32 3 460 30 01

Contacteer Solution op +32 3 460 30 01 of via info@solution.be