Weet je wat een kritisch punt is in het hele proces van een beursstand?

Al wat met ‘print’ te maken heeft, weet Anouk Covents (design & projectmanager bij Solution) uit ervaring.

“Een kleuraanpassing op het allerlaatste moment, een foto die op vraag van de klant nog veranderd moet worden, teksten die pas op het laatste nippertje klaar zijn… Daarom heeft Solution ook geïnvesteerd in eigen groot formaat-printers die geschikt zijn voor onder meer vinyl of textiel. Trouwens: in de beurswereld is het altijd werken tegen de deadline. Dan kan je maar beter het printgebeuren in eigen handen hebben.” 

Naast timing is kwaliteit voor de klant enorm belangrijk. “Maar kwaliteit en de bijhorende service hebben een prijs. Solution is niet de goedkoopste, dat weten we. Wat heb je aan een goedkoop product met levenslange garantie met een defect terwijl je bezig bent om je beursstand op te bouwen? Dan kan je beter vertrouwen op de duurdere en uit carbonvezels opgebouwde stands van Skyline, én op hun (en dus ook ons) wereldwijde service-netwerk,” vertelt Anouk. “En de rest van de productie, van concept tot print, hebben we volledig zelf onder controle. Duurder? Ja natuurlijk. Maar als de klanten het resultaat zien, begrijpen ze waarom. Het vergt soms een pak overtuigingskracht om ons verhaal aan de man te brengen.”

“Onze internationale klanten met wereldwijde beurzen kiezen ervoor om op alle vlakken gerust te zijn. Daarom zorgen wij er ook steeds voor dat zij één contactpersoon hebben bij wie zij met al hun vragen terecht kunnen,” vult Anouk aan. “Zij kopen of huren stands bij ons, maar laten ook de rest aan Solution over. Wij nemen al hun kopzorgen over, net omdat wij die beurswereld met zijn geplogenheden grondig kennen, ook en vooral op technisch vlak. ‘Zomaar’ eventjes beursruimte reserveren… daar komt heel wat bij kijken!” Een klein detail: de stroomvoorziening. In sommige landen wordt 220V of 110V gebruikt, met een frequentie die hier 50 en ginds 60Hz is en nog eens tal van verschillende modellen van stekkers en stopcontacten. Ook het volledige transport, douaneformaliteiten en opslag kan Solution voor u verzorgen. Eigenijk verkopen wij ‘Peace of Mind’.

Solution zorgt bijvoorbeeld wereldwijd voor de beursstands van Dymo Mimio: opbouw, aanpassing en ombouw, maar evengoed de tijdelijke opslag tussen twee beurzen door in het eigen 4800m²-magazijn in Wilrijk… En duikt er ter plaatse een verrassing op? Eén telefoontje naar de back-office (en een mail met foto’s of schetsen) en je contactpersoon bij Solution en bijhorend netwerk treden in werking. “Solution heeft zijn naam niet gestolen”, concludeert Anouk Covents met een leuke woordspeling.

Solution – Kernenergiestraat 53 – 2610 Wilrijk
www.solution.be – tel +32 3 460 30 01

Contacteer Solution op +32 3 460 30 01 of via info@solution.be